مهم‌ترین اخبار روز

انتشار خبر روز از ایران و جهان

مهم‌ترین اخبار روز

انتشار خبر روز از ایران و جهان

در وبلاگ خبرما، مهترین و جدیدترین اخبار اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ورزشی منتشر می شود.

۴ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰


جزیره کیش، یکی از زیباترین و چشم‌نوازترین جاذبه‌های گردشگری داخلی است. جزیره‌ی کیش در کنار جاذبه‌‌های تاریخی و طبیعی، جاذبه‌های گردشگری و تفریحی نیز دارد. مردمان مهربان و مهمان نواز کیش برای خوش آیند مهمانان خود دست به ابداع و ساخت اماکن دیدنی بسیاری زده‌اند و از این طریق نیز به مهمان نوازی می‌پردازند. بعضی از جاذبه‌‌های گردشگری جزیره‌ی کیش به طبیعت بی‌نظیر آن بر می‌گردد و برخی دیگر به پیشینۀ تاریخی آن. اسکله تفریحی کیش یکی دیگر از جذاب‌ترین و مفرح‌ترین جاهای دیدنی کیش است. این اسکله درست بر فراز خلیج فارس قرار گرفته است. زمانی که روی این اسکله قرار می‌گیرید آنچه می‌بینید آبی پر طراوت و زندگی بخش خلیج فارس است. این اسکله عرشه‌ای چوبی دارد. قدم زدن و نفس کشیدن بر روی این اسکله جان بخش است و خود یک جاذبه گردشگری بی‌همتا و منحصر به فرد محسوب می‌شود.

 

گردشگری جزیره کیش

 در این مطلب دو مورد از جاذبه های گردشگری جزیره‌ی کیش را معرفی می کنیم.

کشتی یونانی:
در سال ۱۳۲۲ در یونان در بندر گلاسکو اسکاتلند به دست شرکت ویلیام هامیلتون یک کشتی بسیار بزرگ با وزنی در حدود ۷ هزار تن و ۱۳۶ متر طول به نام کولااف ساخته شد. همین کشتی در سال ۱۳۴۵ در حالی که دارای ذخایر نفتی زیادی بود به خلیج فارس رسید. متأسفانه این کشتی بیست و سه ساله در خلیج فارس در عوض استقبالی گرم، با هوای مه آلود و خاموشی فانوس‌های دریایی مواجه شد. تمام این عوامل دست به دست هم دادند و سبب شدند کشتی یونانی بزرگ در خلیج فارس به گِل بنشیند.

خانه‌ی مردم شناسی کیش:

خانه مردم‌شناسی بومیان کیش، حدود ۲۰۰ سال قدمت دارد و با سبک معماری کاملا بومی، در یکی از محله‌های قدیمی کیش ساخته شده است. این خانه به یکی از شخصیت‌های معروف و محبوب کیش به نام حاج عبدالله‌بن‌شاهین تعلق داشته و از سال ۹۳ به خانه مردم‌شناسی تبدیل شده. در این خانه تاریخی می‌توانید سبک کار و زندگی بومیان در دوران‌ گذشته را ببینید و با ابزار و وسایل قدیمی‌ای که از آن‌ها برای ماهیگیری، پخت‌وپز، نگهداری و تهیه خرما و… استفاده می‌شد آشنا شوید.

  • mahiomah mahiomah
  • ۰
  • ۰

کارآفرینان نقش محوری در بازار اقتصاد دارند، به این خاطر که به عنوان جرقه در موتور اقتصاد عمل می‌کنند و تمامی فعالیت‌های اقتصادی را فعال می‌کنند. موفقیت اقتصادی کشورهای جهان در نتیجه تشویق و پاداش دادن به این روحیه نوآوری کارآفرینان است.

جوامع موفق در جهان، آن‌هایی هستند که بیش‌ترین کارآفرینان را به همراه ساختاری اقتصادی و قانونی درست دارند و از این طریق به حمایت از کارآفرینان خود و فعالیت‌های گسترده آنها می‌پردازند.

هرچه روحیه ی کارآفرینی بیشتر در جامعه تشویق شود، آن جامعه رشد بیشتری خواهد کرد. زیرا این کارآفرینان و فعالیت‌های آنهاست که تعیین‌کننده سطح موفقیت، پیشرفت و رشد در اقتصاد در هر دولت و جامعه ای هستند.


سال‌های زیادی است که اقتصاددانان کارآفرینی را بخش کوچکی از فعالیت اقتصادی می‌دانند. این کارآفرین است که در جستجوی سود ریسک از دست رفتن شرکت را به جان می‌خرد و در پی فرصت‌هایی برای سود بردن از ارضای نیازهای برآورده نشده است.

به دلیل این شور و شوق و انرژی، خلاقیت و انگیزه‌ی کارآفرینانه است که تولید و فروش محصولات و خدمات جدید آغاز می‌شود.

کارآفرینان به دنبال عدم توازن بین درخواست و نیازهای مشتریان در محصولات و خدماتی هستند که در حال حاضر در دسترس هستند. کارآفرین فاکتورهای لازم برای تولید، عرضه و فروش محصولات و خدمات مورد نظر را کنار هم قرار می‌دهد، روی آن‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند و پول خود و بقیه جامعه را برای تولید محصول یا خدماتی که می‌تواند با سود خوب (چه برای مردم چه برای خودش) به فروش برسد، به خطر بیاندازد.

بیش از هر عضو دیگری از جامعه، کارآفرینان منحصر به فرد هستند زیرا قادر به گرد هم آوردن پول، مواد خام، تجهیزات تولیدی، کارگران ماهر و زمین یا ساختمان‌های مورد نیاز برای تولید یک محصول یا ارائه خدمت هستند و قادر به برنامه‌ریزی جهت بازاریابی، فروش و توزیع آن محصول یا سرویس هستند.

کارآفرینان خوشبین و آینده گرا هستند، آن‌ها معتقدند که موفقیت ممکن است و حاضرند منابع خود را در پی‌ سود به خطر بیندازند. آن‌ها به سرعت در حال حرکت (پیشرفت) هستند و تمایل دارند تا استراتژی‌های مختلفی را برای دستیابی به اهداف پر سود خود امتحان کنند.  همچنین، انعطاف‌پذیر و تمایل به تغییر سریع در زمان دریافت اطلاعات جدید دارند.

  • mahiomah mahiomah
  • ۰
  • ۰

حسن روحانی رئیس جمهور ایران در واکنش به آغاز دور دوم تحریم های آمریکا علیه کشورش، با اشاره پیشنهاد چندی پیش واشنگتن برای مذاکره با تهران گفت: «شما به تعهدات خود عمل کنید آنگاه صحبت خواهیم کرد. ما برای حرف زدن مشکل نداریم.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران، روحانی سخنان فوق را در نشست با مدیران وزارت امور اقتصاد و دارایی این کشور بیان داشت و افزود:

«رهبران 4 کشور بزرگ در نیویورک واسطه شدند که با ترامپ ملاقات کنم. بعد از آن مرتب برای ما پیغام می‌دهند که بیایید مذاکره کنیم. مذاکره برای چه چیزی؟. شما اول آن مذاکره‌ای که انجام دادیم و به نتیجه رسیدیم، به آن احترام بگذارید تا زمینه برای مذاکره بعدی درست شود.

ما در بخش سیاسی، افکار عمومی و حقوقی موفقیت‌های بسیار خوبی به دست آوردیم؛ این اقدام ساده نیست که آمریکا بر روی حرفی بایستد و کل اتحادیه اروپا در مقابل آن مقاومت کند. این یعنی پیروزی دیپلماسی و سیاست خارجی.

ما این موفقیت را حداقل از لحاظ سیاسی امروز داریم، همانطور که در برجام اکثریت قاطع کشورهای دنیا به غیر از دو سه کشور همه موافق و حامی بودند. امروز هم تمام دنیا به استثنای چند کشور در برابر آمریکا و در کنار ایران هستند.

سیاست های واشنگتن در قبال ایران با شکست مواجه خواهد شد.: آمریکا در این مسیری که علیه ملت ایران انتخاب کرده، حتماً ناموفق خواهد بود. آمریکا دو هدف بیشتر ندارد، می‌خواهد ایران را تضعیف و ملت ایران را ناامید کند و به هیچ‌کدامش نمی‌رسد.»

رئیس جمهور در ادامه ضمن انتقاد از عملکرد بانک های این کشور اظهار داشت:

«برخی از بانک‌ها روزانه و نه ماهانه برای ما گرفتاری درست می‌کنند. هر روز و ساعتی برای ما مشکل درست می‌کنند. همانطور که بانک‌های سالم می‌توانند کمک بسیار بزرگی باشند و تولید بدون بانک راه نمی‌افتد و نقش مهمی در روابط ما با دنیا دارند.

نظارت بانک مرکزی باید به مراتب افزایش پیدا کند. الان نظارت بانک مرکزی بر بانک‌ها ضعیف است. دیدیم یک مؤسسه غیرمجاز چه بلایی سر کشور آورد. چه بلایی سر مردم آورد. چقدر به اعتماد عمومی مردم لطمه زد و چه هزینه سنگینی بر دوش ما گذاشت.» 

  • mahiomah mahiomah
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • mahiomah mahiomah